Servei A Domicili

Amb més de 15 anys en el sector, SabadellPC ofereix un servei professional en qualsevol treball relacionat amb el món de la informàtica.
El nostre principal objectiu és la satisfacció dels nostres clients, per això mateix oferim servei a domicili en un màxim de dues hores i et donem els millors preus del mercat.

Assistència 24 hores 365 dies

Ens desplacem a qualsevol població per realitzar la reparació dins de la província de la ciutat de Barcelona i Sabadell, estarem a la teva disposició en menys de 2 hores.

Reparacions a Distància

Si el problema que presenta el teu ordinador pot ser resolt a distància, realitzarem la reparació a través d'internet amb total professionalitat i a un preu molt assequible.

Fes click sobre la icona per descarregar el programari

Serveis Informàtics

Servei Tècnic

Resolem qualsevol problema al teu PC o portàtil a domicili, tant en l'àmbit del Software con Hardware. Posada a punt de sistemes informàtics. Reparació de components avariats, millora de peces, optimització de l'equip ...

Reparació de Telèfons Mòbils

Reparació de telèfons mòbils o tablet. Canvi de pantalla, optimització de sistema, resolució de problemes...

Instal·lació de Xarxes

Configuració de Xarxes i instal·lació de dispositius per ampliar el senyal WiFi. Instal·lació de TPV per millorar el servei en restaurants.

Manteniment Informàtic

Tant a nivell particular com d'empresa.
Inclou l'eliminació de virus, actualització de sistema, solució de problemes d'arrencada, recuperació de dades i resolució de qualsevol altre problema present.

Ordinadors A Mida

Muntatge d'ordinadors adaptats a les teves necessitats per oferir-te el millor preu possible, sempre optem per les millors marques.
Muntatge d'ordinadors Gaming per jugar a qualsevol videojoc d'√ļltima generaci√≥ a m√†xim rendiment.

Venda Online

Tenim a la seva disposició tot tipus de perifèrics i accessoris relacionats amb l'àmbit de la tecnologia.
Indiqui'ns que necessita i nosaltres li ho aconseguirem al millor preu.

Preguntas Frecuentes

Com treballem?

Sempre disposem de les millors marques de mercat, oferim un servei a domicili meticulós i garantim la correcta reparació del seu equip en la major brevetat de temps possible.

Compteu amb garantia de compra?

Totes les nostres reparacions garanteixen un correcte funcionament del teu dispositiu un cop realitzades, si en un curt període no resulta així, l'hi reparem sense cost addicional.
En el cas dels productes, tots disposen de 2 anys de garantia.

Sóc de Sabadell, quant trigueu a venir?

A la zona de Sabadell realitzem el servei a domicili en un període màxim d'1 hora.

Quants anys porteu oferint els vostres serveis?

En SabadellPC portem dedicant-nos al món de la informàtica i l'electrònica durant més de 15 anys, sempre oferim un servei professional i de qualitat.

Si realitzo una compra, quant de temps trigarà a arribar-me la comanda?

El termini de lliurament acostuma a ser inferior a un dia. En el cas que no disposem d'estoc, el temps màxim de lliurament serà d'entre 2 a 3 dies i et portarem la comanda nosaltres personalment.

En quines zones treballeu?

Oferim el nostre servei a Barcelona i voltants, especialment a Sabadell. Consulta'ns disponibilitat sense compromís. Algunes de les localitats en què treballem són Badalona, Badia de Vallès, Barberà de Vallès, Cerdanyola del Vallès, Cornellà de Llobregat, l'Hospitalet de Llobregat, Montcada i Reixac, Ripollet, Sant Adrià de Besòs, Sant Cugat de Vallès, Santa Coloma de Gramenet, Terrassa, Rubí, Sant Quirze de Vallès, Polinyà, Ripollet, Mollet de Vallès, Santa Perpètua de Moguda, Granollers ...
Cobertura a tota la zona de l'Vallès Occidental, Vallès Oriental, Barcelonès, Baix Llobregat, Maresme .
Si la teva ciutat no apareix a la llista, no et preocupis! També podrem apropar-nos.